Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

JtM

JtM

17-04-2022 om 20:00

Waar heb jij je vandaag aan geërgerd? - deel 2


Evaluna schreef op 21-08-2024 om 22:07:

Een nachtje in Nederland op de camping. Jemig wat maken ze een herrie hier.
Doe mij maar Tsjechië.

Ligt wel heel erg aan de camping maar mijn ervaring is iid ook dat op Nederlandse campings meer en vooral ook lang savonds behoorlijk veel herrie gemaakt wordt. Wij Nederlanders zijn vaak echt luidruchtig. 

Drie kwartier  voor de wekker al wakker ( 5 uur )
Moet zo werken en was bang on me te verslapen blijkbaar  want viel niet meer in slaap.  Dus er maar uit gegaan. Inmiddels  zit ik dus startklaar  terwijl  ik pas 10 over 6 weg moet.

Ik ben ook al sinds 5 uur of zo wakker weer. Zo ver irritant want hoef pas vanmiddag om 13:15 weg en ben pas om 20:30 thuis.

Hier ook rare nacht. Van 22:00 tot 2:15 geslapen en toen pas om 4:15 weer want constant muggen in mn oor. En om 6 de wekker. Helemaal tegen mn principes in liggen snoozen en nu helemaal gaar. Drukke dag en daarna borrel vanavond, hopelijk trek ik zo een beetje bij. 

ik hoef op donderdag altijd pas om 10.00 te beginnen dus ik kan altijd wat langer blijven liggen. Hier ook al vroeg wakker en daar baal ik van. Morgen en overmorgen gaat de wekker vroeg. Nou ja dan maar eruit.. 

Collega's die tegen degene die de koffiemachines bijvult en schoonmaakt, zitten te zeuren over dat er geen cappuccino is. Deze week is de melkpoeder niet binnen gekomen, daar kan diegene niets aan doen. Maar elke keer weer gezeur dat het slecht geregeld is. Wtf???!! Je kunt normaal 8 verschillende soorten koffie krijgen, en ook zoveel thee. En in plaats van bij de automaat te zeuren, loop even door of naar een automaat die minder gebruikt wordt of naar de barrista, die maakt ook gratis een cappuccino mét echte (soja of haver) melk. Neeeheee... dan moeten we in de rij staan (4 mensen).

dat een spoeddoorverwijzing van de ene specialist naar de andere specialist voor mijn kind blijkbaar betekent dat de afspraak pas over 12 weken is. Wat wel fijn was dat spoedmri dezelfde dag was dat de specialist daarvoor doorverwees. Helaas hebben we daar niks aan als de neuroloog pas over 12 weken kan.

Poison schreef op 22-08-2024 om 09:34:

dat een spoeddoorverwijzing van de ene specialist naar de andere specialist voor mijn kind blijkbaar betekent dat de afspraak pas over 12 weken is. Wat wel fijn was dat spoedmri dezelfde dag was dat de specialist daarvoor doorverwees. Helaas hebben we daar niks aan als de neuroloog pas over 12 weken kan.

De uitslag is er meestal binnen een paar dagen (doet de radioloog), als de uitslag reden geeft voor snel handelen dan gebeurt dat wel. Kan je zelf in het digitaal dossier kijken? 

Ach wat vervelend Poison, maar SuzyQFive heeft gelijk, mocht het nodig zijn dan komt je kind alsnog eerder aan de beurt. Sterkte!

Vannacht bijna niet geslapen vanwege rugpijn, schrok er steeds wakker. Het straalt door tot in mijn voeten, waardoor lopen niet lekker voelt alsof mijn spieren het niet ondersteunen, zoiets. Omdat ik de hele tijd liep te draaien is de pijn in mijn nek ook terug die trekt door in mijn rechterarm. Ik heb al jaren rugklachten en er is niet zoveel aan te doen, mijn nieuwe fysio gaf me hoop omdat ik een aantal dagen beduidend minder pijn had, maar helaas. Vandaag weer 'n leuke afspraak afgezegd 

Balen Yumi

Mijn nieuwe kitten is een etterbak.Ik zal blij zijn als ie volwassen is.

Voor de vierde keer dit jaar een stuk van mijn kies af. Tandarts bellen doe ik later wel.

Een van mijn buren heeft hun dochter (van een jaar of 8 a 10) een kleine mini cross-motor of brommer ofzo gegeven. Daarmee rijdt ze elke dag rondjes op het parkeer terrein achter onze huizen. Ding maakt een pokke herrie!! Niet fijn als je thuis werkt. Sowieso raam dicht ivm de walmen die ervan komen. 

Kom ik thuis van de supermarkt, blijk ik een kleine waldorfsalade gekocht te hebben die als uiterste datum gisteren heeft, voor € 2,99! 
Verdorie, kan ik straks weer terug.... 
(Gelukkig is de winkel tot 20.00 of 21.00 uur open).

SuzyQFive schreef op 22-08-2024 om 09:39:

[..]

De uitslag is er meestal binnen een paar dagen (doet de radioloog), als de uitslag reden geeft voor snel handelen dan gebeurt dat wel. Kan je zelf in het digitaal dossier kijken?

Ja. En we hebben de uitslag daarvan al, maar dit is de eerste spoedplaats bij denneuroloog. 

Er is iemand in onze buurt die de hondenstront niet opruimt. Gatver de halve stoep licht steeds vol en ook in het pad achter het huis. Zo irritant. Ruim het op viezerik. Hier spelen kinderen. 
De buren hebben een camera en er ligt nu een dikke drol voor hun deur. Misschien kunnen zij de persoon zien en aanspreken.
Het is niet iemand in en rolstoel (die het dus niet kan opruimen) want dat was denk ik wel opgevallen. Is nu al een paar weken zo. We gaan het in de gaten houden en als we zien wie het is aanspreken. 

Reageer op dit bericht

Je moet je bericht bevestigen voor publicatie, je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.