Eten Eten

Eten

Wat eten we vandaag? (deel 2)


Ooooh, leuk, KV! Veel plezier daar. 

Gisteravond had ik afgesproken en ik was latig thuis. Dus snel wat fried rice gemaakt. Vandaag heb ik zin in pasta. Iets van een ovenschotel denk ik. Met een salade erbij, want ik heb nog sla over van dinsdag. Met geroosterde courgette en asperges. 

in ieder geval saté en nu nog even bedenken of ik er patat bij doe of nasi

Ik maak een salade en bak een stokbrood.  Van het stokbrood maak ik pintxos met gerookte zalm, garnalen en pieterman.

Wij eten McDonalds vanavond. De puber viert dit weekend zijn verjaardag hier en mocht kiezen voor vanavond. Ik dacht dat hij voor macaroni met ham en kaas zou kiezen, zijn absolute lievelings eten als ik zelf iets kook maar helaas, het is bestellen geworden.

Elmie schreef op 15-04-2022 om 14:20:

[..]

Hoe bevalt je nieuwe keuken Dolfje?



Goed maar ik moet nog wel zoeken naar waar ik alles heb liggen en wennen aan de bora. Maar het is gelukt, we hebben gegeten 

Vanmorgen verse asperges gehaald om soep van te maken en 2 bakken verse aardbeien. zo bij de kweker vandaan, het was er superdruk. 

RoosOpJeHoed schreef op 15-04-2022 om 14:28:

Ravioli uit de oven met courgette, ui, pastasaus en mozzarella

🤐😍❤️

TanSwallow86

TanSwallow86

15-04-2022 om 20:06

Kipsate zonder brood. 

Gisteravond was het kip gevuld met camembert, met paprika-aardappeltjes en sperziebonen. Daarna naar een gezellig feestje geweest.
Vandaag lekker met de frutjes op sjouw geweest. Lief is een nachtje weg, we aten dus met z'n drietjes: wraps met gekruide kipstukjes, crème fraîche, avocado, botersla, tomaten en komkommer. 

aardappels met rode bietjes en een speklapje

Ik ga vanavond spitskool klaar maken. Wie heeft er nog een lekkere, niet al te uitgebreide manier om het klaar te maken?

Elmie schreef op 16-04-2022 om 10:06:

Ik ga vanavond spitskool klaar maken. Wie heeft er nog een lekkere, niet al te uitgebreide manier om het klaar te maken?

Goed fijnsnijden en dan kort roerbakken met wat kerrie en als je hebt, fijngesneden prei en eventueel spekjes. Eerst spekjes uitbakken, uit de pan halen, dan kerrie in de pan. Na 1 min de prei erbij. En na 2 a 3 min de spitskool voor een minuutje of 2 mee bakken. Zal vast zonder spekjes ook super lekker zijn.

Ik maak een venkel uiensoep voor vanavond met een peterselie olie. Stokbroodje van de bakker erbij, jammie. Verder heb ik al arancini (een gepaneerd risotto balletje) gemaakt welke alleen nog in de olie moet en maak ik zo nog wat pesto's want dat is en lekker op brood en lekker bij de arancini.

We eten vanavond lamsbout,met groene asperges....

Restje nasi

Reageer op dit bericht

Je moet je bericht bevestigen voor publicatie, je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.