Relaties Relaties

Relaties

MenacingSwan87

MenacingSwan87

01-05-2023 om 10:55

Relatie spui-topic


Heb 99% zeker een studio!! Katten kunnen niet mee maar vanuit daar rust en verder zoeken. En om de hoek dus kan makkelijk naar de katten als ik wil. Nou hopen dat ex akkoord gaat dat ik ook niet meer hoef mee te betalen. Maar vrees ervoor. Donderdag gaan we zitten. 

Kon toch gister al en hij is akkoord. Hopelijk met een week of twee kan ik over. Staan al meubels dus geen idee wat ik mee kan nemen, heb het nog niet gezien. Het is tot iig eind zomer en waarschijnlijk kan ik het huurcontract overnemen. 

Fijn Koettie, dat je (voorlopig) een plek voor jezelf hebt, geeft vast rust.Wanneer ga je het zien? Ik ben benieuwd wat je er van vindt.

Hier ook ontwikkelingen op liefdesgebied: vriend en ik gaan het weer proberen hebben we besloten tijdens een weekendje weg op Vlieland. (We zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan en behalve het fysieke was er weinig veranderd, we zien elkaar nog heel vaak)
Is dat een risico, ja zeker, is het meningsverschil waarom we uit elkaar gingen weg, nee maar we hebben het wel leuk met elkaar en we hebben gevoelens voor elkaar. Bovendien ben ik niet (meer) bang om alleen te zijn, een relatie heeft zijn voors en tegens maar dat heeft single zijn ook en we zien we hoe het loopt. (Je kunt toch niet in de toekomst kijken)

Wat leuk Queen!!!!

Ik denk ergens deze week, ze gaat vandaag de eerste spullen ophalen. Poeh wat een opluchting. 

Dank je!!! 😊
Ja dat begrijp ik, dat het een opluchting is!

Het is nog steeds leuk met mijn lief. Nu al anderhalf jaar. 
Alleen vind ik mezelf vermoeiend, als ik emotioneel instabieler ben ga ik ineens twijfelen aan alles. Zonder relatie aan mezelf en mijn leven enzo en nu dus aan de relatie. Ik heb wel terechte bedenkingen of ze me op de lange termijn wel echt kan steunen maar ze is lerende dus ik geef het tijd. Soms heb ik vooral het idee dat ik niet met mij verleden bij haar terecht kan, ze vindt psychische problemen eng en ik ben een lopende ggz behandeling geweest waar het goed mee gaat maar ik ben nog wel kwetsbaar soms. 

ik word emotioneel instabieler bij vermoeidheid of PMS dingen. Naast alle twijfels bij instabiel zijn word ik ook stik chagrijnig soms.
Daarnaast is de vraag of ik niet richting overgang ga want ik heb wel meer dingetjes hoewel mijn menstruatie prima is maar wat zwaarder word. 
Hopelijk binnenkort aan de hormonen en dan kijken of dat beter gaat daarna. 

ik weet niet goed wat ik met mijn schrijven wil maar in ieder geval even van me af schrijven. Ik ben namelijk moe 😥 

Koettie schreef op 01-06-2024 om 22:48:

Gelukkig geen kinderen in t spel inderdaad. Inmiddels beetje gekalmeerd. Ik laat het hier ook maar bij. Hij wil niet meedenken en heeft het idee dat ik hem probeer te naaien, geen idee waarom maar prima. Dus voor nu alleen contact over de katten en wanneer we afspreken en ik ga zsm toch opzoek naar een tijdelijke/goedkope plek om te huren ter overbrugging tot een betere plek of toch kopen. Idee was dat ik nog een tijdje in het huis kon blijven maar voelt niet meer fijn. We hadden het over een soort einddatum prikken wanneer ik weg zou gaan. Prima en ook wel gezond denk ik om te weten dan is t gewoon klaar. Maar hij begon opeens over hoe we dat vast konden leggen en dat ik 'niet opeens iets ging regelen zoals huurbescherming'. Geen idee waar dat nou weer vandaan komt en heb gezegd goh, als je zo weinig vertrouwen in me hebt zet je het maar op papier en ik teken wel maar vind het onnodig en kwetsend en heb het daarbij gelaten. Dus toch weer opzoek naar een plek.

Nogmaals neem een advocaat, want waarschijnlijk heb je op veel meer recht. Hij komt ook prima voor zichzelf op...nu jij nog. En of jij dat voor je studieschuld gebruikt is aan jou, maar volgens mij is een advocaat daarin gespecialiseerd. Het is ook jou toekomst he

BritgetJones007 schreef op 04-06-2024 om 15:02:

[..]

Nogmaals neem een advocaat, want waarschijnlijk heb je op veel meer recht. Hij komt ook prima voor zichzelf op...nu jij nog. En of jij dat voor je studieschuld gebruikt is aan jou, maar volgens mij is een advocaat daarin gespecialiseerd. Het is ook jou toekomst he

Ik heb geen juridische grond om door te drukken op die studieschuld en verder alles waar ik recht op heb. Vrijdag wel gesprek met een adviseur! 

Ik heb een prima relatie, al 27 jaar. Weinig ruzie, hebben het gezellig samen. Alleen komt bijna alles in huis en tuin en met de kinderen op mij neer. Hij ligt na het eten elke avond op de bank en doet dan niks meer. In het weekend wordt er nog wel eens gestofzuigd, gras gemaaid en hij snoeit twee keer per jaar de heg. O ja, elke ochtend haalt hij de vaatwasser leeg en hij kookt twee keer per week omdat ik dan laat thuis ben. En dat was het. Hij werkt 40 uur, ik 36. Dus het is ook niet zo dat ik veel minder werk dan hij. Soms word ik boos omdat het me allemaal te veel wordt, die derde shift zoals dat in Amerika zo mooi heet. Dan doet hij een week lang wat meer en daar blijft het dan bij.  Laatst was hij een weekend weg, vond ik wel relaxed want dan heb ik niet de hoop dat hij dingen gaat doen. Ik vraag regelmatig of hij iets wil doen, maar hij is vaak moe, of wil sport kijken ofzo. Vraag is dus, hoe krijg ik de verdeling beter? Want van mij uit begint het wel op de relatie te drukken. En merk ik dat ik er last van heb dat alles, ook de regeldingen en de kinderdingen, op mij neer komt. 

Netherfield schreef op 04-06-2024 om 19:23:

Ik heb een prima relatie, al 27 jaar. Weinig ruzie, hebben het gezellig samen. Alleen komt bijna alles in huis en tuin en met de kinderen op mij neer. Hij ligt na het eten elke avond op de bank en doet dan niks meer. In het weekend wordt er nog wel eens gestofzuigd, gras gemaaid en hij snoeit twee keer per jaar de heg. O ja, elke ochtend haalt hij de vaatwasser leeg en hij kookt twee keer per week omdat ik dan laat thuis ben. En dat was het. Hij werkt 40 uur, ik 36. Dus het is ook niet zo dat ik veel minder werk dan hij. Soms word ik boos omdat het me allemaal te veel wordt, die derde shift zoals dat in Amerika zo mooi heet. Dan doet hij een week lang wat meer en daar blijft het dan bij. Laatst was hij een weekend weg, vond ik wel relaxed want dan heb ik niet de hoop dat hij dingen gaat doen. Ik vraag regelmatig of hij iets wil doen, maar hij is vaak moe, of wil sport kijken ofzo. Vraag is dus, hoe krijg ik de verdeling beter? Want van mij uit begint het wel op de relatie te drukken. En merk ik dat ik er last van heb dat alles, ook de regeldingen en de kinderdingen, op mij neer komt.

Hier heeft het inhuren van een schoonmaker al veel gedaan tegen mijn huishoud-ergernissen. Is dat een optie voor jullie? Dat je gewoon uit de strijd stapt samen en een derde partij een groot deel laat doen?

Ik erger me vooral aan niet opruimen. En dat gaat een schoonmaakster niet voor je doen. 

Netherfield schreef op 04-06-2024 om 19:23:

Soms word ik boos omdat het me allemaal te veel wordt, die derde shift zoals dat in Amerika zo mooi heet. Dan doet hij een week lang wat meer en daar blijft het dan bij.

Simpelweg stoppen met de derde shift. Dat werkte erg goed bij een vriendin, okay de eerste twee weken was het een chaos en aten ze 3x per week afhaal patat, gingen de kids zonder ontbijt naar school (1x in pyama zelf) en vlogen de stofwolken je om de oren.. maar had wel het gewenste effect en vooral een blijvend effect. 

Kan mij voorstellen dat je niet de kids direct de dupe wil laten worden, dus wel aangekleed met ontbij naar school, maar met alles wat niet direct hun welzijn raakt zou ik stoppen. En joh, kids vinden 3x per week patat, pizza of weet ik het best prima

Zaterdag waarschijnlijk verhuizen. Dit weekend praktisch alles ingepakt want deze week veel werken, moet dagje extra ivm onderbezetting. 

Exman zou zaterdag alle afspraken nalezen en goedkeuren. Hij heeft wel gekeken maar niets geaccordeerd, ondanks herinnering gister. Denk dat hij zich bedacht heeft over iets en eerst weer advies wil inwinnen van iemand. Terwijl het vandaag naar de adviseur zou gaan, leek me zo'n fijn idee in combi met de verhuizing. Dus vrees beetje voor een aap uit de mouw situatie vandaag. 

Koettie schreef op 17-06-2024 om 07:29:

Zaterdag waarschijnlijk verhuizen. Dit weekend praktisch alles ingepakt want deze week veel werken, moet dagje extra ivm onderbezetting.

Exman zou zaterdag alle afspraken nalezen en goedkeuren. Hij heeft wel gekeken maar niets geaccordeerd, ondanks herinnering gister. Denk dat hij zich bedacht heeft over iets en eerst weer advies wil inwinnen van iemand. Terwijl het vandaag naar de adviseur zou gaan, leek me zo'n fijn idee in combi met de verhuizing. Dus vrees beetje voor een aap uit de mouw situatie vandaag.

Oww jee, duimen dat het meevakt Koettie!
Wat lekker dat je al zo snel erin kan! Ik vind het zo ontzettend fijn voor je dat je (voorlopig) een eigen plekkie hebt! Even ruimte voor je jezelf, dat is belangrijk in mijn opinie, zeker na zo'n roerige tijd...

Niets aan de hand gelukkig! Opeens vanmorgen een mail dat alles rond is, hij heeft alles toch op afgehandeld gezet. Nu kan het naar de adviseur. 

Reageer op dit bericht

Je moet je bericht bevestigen voor publicatie, je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.