Huiskamer
Fiorah
31-12-2023 om 21:10
Wat vind jij overgewaardeerd?
Ik moest eraan denken door het oliebollen-topic. Ik vind bijna alles dat zelfgemaakt is lekkerder dan van de winkel, maar zelfgebakken oliebollen vind ik vaak overgewaardeerd, die van een goede kraam vind ik vaak lekkerder.
Wat vind jij nou echt overgewaardeerd terwijl anderen daar wel vaak voor kiezen? Het kan luxe eten zijn dat van jou echt niet hoeft, maar bv. ook eten van een a-merk terwijl jij het c-merk neemt, of iets vers terwijl jij het net zo lief uit de diepvries eet, of dus iets zelfgemaakts waarvan je denkt 'ik haal het liever gewoon in de winkel'.
Apiejapie
01-01-2024 om 17:54
Marty1984 schreef op 01-01-2024 om 17:11:
Wat iedereen heeft met over elk dessert chocolade-saus te mieteren is me ook een raadsel. Niet te eten.
Ik ben dol op chocolade. Ik ben dol op ijs.
Maar hou die 2 alsjeblief gescheiden, want maak je er chocoladesaus van en mik je dat over het ijs eet ik het gewoon niet.
En zo kom ik heel veel desserten tegen, bijvoorbeeld ook profitoroles.
Geef me dat ijs gewoon puur. Eventueel met fruit of met een dot slagroom.
Ik hou sowieso niet van chocolade. Dan zijn meestal in restaurants als zo'n 80% van de toetjes geen optie.
Gebruikersnaaminvullen
01-01-2024 om 18:48
Apiejapie schreef op 01-01-2024 om 17:54:
[..]
Ik hou sowieso niet van chocolade. Dan zijn meestal in restaurants als zo'n 80% van de toetjes geen optie.
Ik ben ook niet kapot van chocolade, ik neem meestal een kaasplankje na.
Poezenmeisje
01-01-2024 om 18:56
Avocado's komen er hier niet meer in. Ik begrijp niet wat mensen daar lekker aan vinden. Zelfs in een smoothie lust ik ze niet.
Gelebloem
01-01-2024 om 18:58
Poezenmeisje schreef op 01-01-2024 om 18:56:
Avocado's komen er hier niet meer in. Ik begrijp niet wat mensen daar lekker aan vinden. Zelfs in een smoothie lust ik ze niet.
Ik vind ze wel lekker, maar de hype met al die avocadotoast ontgaat me wel volledig.
Tijgeroog
01-01-2024 om 19:13
Apiejapie schreef op 01-01-2024 om 17:54:
[..]
Ik hou sowieso niet van chocolade. Dan zijn meestal in restaurants als zo'n 80% van de toetjes geen optie.
Ik lust behalve geen chocolade ook geen koffie en geen alcohol (verder ben ik makkelijke eter hoor )
Met een beetje pech heb je dan de hele dessertkaart gehad. En anders strooien ze er nog wel cacaopoeder, chcoladeflinters of chocoladesaus overheen...
-Nienke-
01-01-2024 om 19:45
Wandelvrouwtje schreef op 01-01-2024 om 10:04:
[..]
Wel herkenaar hoor (al kwam de Starbucks dus van mij ). Ik ben gek op alles met truffel bijvoorbeeld. En een lekker biertje, heerlijk.
Haha, o mensen, ik ben blijkbaar te gevoelig voor trends Ik ben ook dol op truffelmayonaise, sushi en pokebowls, houd juist enorm van die shared dining-restaurants (want, meer te proeven) en van chocola van Tony Chocolonely. (Oei, en m’n laatste twee vakanties naar het buitenland waren naar Ibiza en Curaçao). Ik durf hier niet meer lezen joh
Fiorah
01-01-2024 om 20:07
-Nienke- schreef op 01-01-2024 om 19:45:
[..]
Haha, o mensen, ik ben blijkbaar te gevoelig voor trends Ik ben ook dol op truffelmayonaise, sushi en pokebowls, houd juist enorm van die shared dining-restaurants (want, meer te proeven) en van chocola van Tony Chocolonely. (Oei, en m’n laatste twee vakanties naar het buitenland waren naar Ibiza en Curaçao). Ik durf hier niet meer lezen joh
Oh ik ook hoor, behalve dan die vakanties! Ik maak me er niet druk over.
Dankjewel voor de reacties allemaal, echt hele leuke dingen staan ertussen.
Pringels
01-01-2024 om 22:03
Veel te kleine stukjes taart als je een stuk taart in een lunchroom besteld. Bij een stuk taart verwacht ik een echte taartpunt en geen klein vierkant blokje van 3x3 cm waar ik dan ook nog eens 4 euro voor betaal. En eerlijk gezegd zelfs mijn eigen taarten die ik bak voor koffiebars vind ik overgewaardeerd voor de prijzen die zij ervoor rekenen. En toch loopt het als een speer.
Peaches
01-01-2024 om 22:12
Ijs als dessert. Ik ben sowieso niet zo dol op ijs, maar ik vind het vooral vervelend om mijn maag zo af te koelen na een lekker diner.
FancyDuck29
01-01-2024 om 23:34
zwangerschapsverlof van je 2e kindje. Iedereen wenst me een fijne tijd toe en zegt dat ik ervan moet genieten, maar ik ervaar het als de tijd uitzitten en overleven.
Apiejapie
02-01-2024 om 10:39
Tijgeroog schreef op 01-01-2024 om 19:13:
[..]
Ik lust behalve geen chocolade ook geen koffie en geen alcohol (verder ben ik makkelijke eter hoor )
Met een beetje pech heb je dan de hele dessertkaart gehad. En anders strooien ze er nog wel cacaopoeder, chcoladeflinters of chocoladesaus overheen...
Sluiten we daarin ook bij elkaar aan. Alcohol vind ik goor omdat de alcoholsmaak bij mij altijd overheerst en ik daardoor de smaak van het product niet eens proef. Daardoor smaakt wijn bij mij hetzelfde als een shotje of een wodka of wat dan ook. Gatver. Bovendien krijg ik er al meteen maagzuur van.
Ginevra
02-01-2024 om 11:00
Oh en naar aanleiding van een ander topic bedenk ik me ook: puzzels van Jan van Haasteren en Wasgij. Ik weet dat ze veelgevraagd zijn op verkoopsites maar ik vind er niks aan. Die lollige tekenstijl vind ik niet mooi en te veel gekriebel op de vierkante millimeter.
Ik heb liever andere puzzels.
Mevrouw75
02-01-2024 om 11:25
Ginevra schreef op 02-01-2024 om 11:00:
Oh en naar aanleiding van een ander topic bedenk ik me ook: puzzels van Jan van Haasteren en Wasgij. Ik weet dat ze veelgevraagd zijn op verkoopsites maar ik vind er niks aan. Die lollige tekenstijl vind ik niet mooi en te veel gekriebel op de vierkante millimeter.
Ik heb liever andere puzzels.
Vind ik ook stomme puzzels.
Reageer op dit bericht
Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.