Eten Eten

Eten

Wat vind jij niet lekker waar verder 'iedereen' van houdt

Ik ben nog niemand tegenkomen die dit ook heeft, maar ik heb een enorme afkeer van yoghurt. De consistentie, de smaak, de geur, de naam, ik vind er echt niks aantrekkelijk aan. Iemand yoghurt zien eten vind ik ook vervelend.

Wat lust jij niet graag, wat (bijna) iedereen om jou heen gewoon eet?


Zusterclivia schreef op 02-02-2022 om 21:07:

[..]

Ik vind alcohol niet lekker. Ja, alles, nee, niet alles geproeft, maar de lucht alleen al. 🤢

Oh en dit ook. Hou ik ook echt niet van. Mensen snappen dat om een of andere reden niet. Denken ze dat je het uit principe niet wilt, saai bent of zwanger ofzo. Ik vind het gewoon vies oké 🤣

Al die programma's met een afkorting. WIDM, SYTYCD etc etc

BrightEchidna89

BrightEchidna89

02-02-2022 om 21:21

Drop en crème au beurre. 
Ik eet zowat alles, maar dat zijn echt twee zaken waarvoor ik liever pas.

Brooklyn28 schreef op 02-02-2022 om 21:18:

[..]

Hier ook. Voor mij geen boterletter, of gevuld speculaas, en al het andere waar amandelspijs in zit.

En dan heb je van die mensen die bij een stukje kerstbrood of een paasstol de spijs eruit peuteren en dat dan uitsmeren over het hele brood. 

Slagroom, koffie en rauwe tomaat. En als kind luste ik geen pannenkoeken, tegenwoordig wel maar dan alleen met stroop.

Olijven

SjaanRoeispaan schreef op 02-02-2022 om 21:20:

Al die programma's met een afkorting. WIDM, SYTYCD etc etc

Nooit geweten dat dat ook gerecht waren

Lollypopje schreef op 02-02-2022 om 21:06:

[..]

Slagroom lust ik alleen op warme chocomel. Maar slagroom gebak, slagroom taart, slagroom bij dessert. En vooral als ze de slagroom dan over het dessert doen en je het er af moet schrapen. Doe gewoon niet.

Dat doet me ook denken aan iets anders dat ik echt niet lust. Appeltaart.

Hahhaha ik ook!! En dan kijken de mensen die me ooit hebben  zien kokhalzen bij slagroom op mijn taart me héél gek aan. 

Peen schreef op 02-02-2022 om 21:03:

[..]

Met als toppunt: gezouten caramel! Wie dat ooit bedacht heeft....🤢

Idd, ik vind goed gebrande caramel heerlijk maar dan wel zonder zout! 

Parodie schreef op 02-02-2022 om 21:21:

[..]

En dan heb je van die mensen die bij een stukje kerstbrood of een paasstol de spijs eruit peuteren en dat dan uitsmeren over het hele brood.

Ik peuter dan eerder de krenten en rozijnen er uit om die weg te gooien. Maar dat is te veel gedoe, dus eet ik het niet

Halvarine, daar ga ik van kokhalzen

Regendrup. schreef op 02-02-2022 om 21:26:

[..]

Hahhaha ik ook!! En dan kijken de mensen die me ooit hebben zien kokhalzen bij slagroom op mijn taart me héél gek aan.

Het is ook gewoon zonde van de taart

Roggebrood en gember. Bleh.

Oja en koriander, dat schijnt iets genetisch te zijn (team zeep hier)

Spoken schreef op 02-02-2022 om 21:29:

Oja en koriander, dat schijnt iets genetisch te zijn (team zeep hier)

Ook dit idd

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.