Vakantie en reizen Vakantie en reizen

Vakantie en reizen

Gran Canaria

Ik ga in september een weekje naar Gran Canaria. Ik hoop op lekker weer, graadje of 25. Wie kan me vertellen of het dan lekker weer is😊

Nee, dat kan niemand jou vertellen. Gemiddeld is het daar geloof ik zo'n 24 a 25 graden maar ik zou ff zelf op google kijken maar ook dat geeft je geen garantie. Je moet ook in zonnige landen geluk hebben met het weer. 

Dat kan niemand je zeggen. Het kan er 28 graden zijn met blauwe lucht en stralende zon maar ook 19 graden met bewolking en regen. Je moet een beetje geluk hebben.

Niets is zo veranderlijk als het weer!
Je zult het merken wanneer je er bent 

Veel plezier 

Nou, mijn ervaring is dat het daar meestal wel stabiel lekker warm is. 
Ik vind het daarom een ideale nazomer bestemming.

Wij zijn aantal jaar geleden nog later naar gran Canaria geweest in oktober en 2 weken echt wel 25+ gehad.

Zuster2021

Zuster2021

23-08-2024 om 09:59 Topicstarter

thanxx voor de reacties, ik ga ervan uit dat we lekker weer krijgen. 

Je kunt redelijk uitgaan van lekkere temperaturen. Koud zal het er zeker niet zijn in september. Een langere broek en een vestje/sweater oid meenemen voor de zekerheid is natuurlijk altijd aan te bevelen. 

Dat is ook mijn ervaring. Het wordt er wel vroeg donker, dus een vestje voor de avonden is inderdaad misschien geen gek idee.

De temperatuur is daar in september zeker prima, een vestje voor 's avonds laat kan nooit kwaad. Maar of het gegarandeerd droog blijft kan niemand je vertellen. We waren daar in november en het was geweldig weer maar het zwembad (lag deels in de schaduw) was te koud naar onze zin en we hebben ook 1 of 2 keer een buitje gehad in 10 dagen tijd. 

Ik was er vorig jaar eind oktober / begin november en het was prima lekker weer. Lekker op het strand gelegen. Heb even m'n foto's teruggekeken: had elke dag mouwloos of t-shirt aan en 's avonds wel een vestje. Maar ik zag ook foto's van een avondconcert en daar stond iedereen in korte mouwen.

Dus ik denk.....dat het in september wel goed komt. 

Zuster2021

Zuster2021

06-10-2024 om 10:52 Topicstarter

ben inmiddels weer terug, en een heerlijke vakantie gehad. Het was de hele week gemiddeld rond de 28 graden met een zacht windje👍

 Fijn To!

Reageer op dit bericht

Je moet je bericht bevestigen voor publicatie, je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.