Relaties Relaties

Relaties

Woorden zeggen niks maar daden wel?



Ik ben zelf al bijna 2/3 maanden aan het praten met een meisje. Ken haar via tinder en in het begin deed ze al heel snel jaloers terwijl ik haar eigenlijk niet eens ken , als ik dan even niet antwoordde zei ze al '' je staat 2 uur bij een huis en je antwoord al 2 uur niet zoek het uit'' en van die dingen, ze deed net alsof ze al een relatie met me had terwijl we maar 5 dagen aan het praten waren. Daarentegen zei ze paar dagen later dat ze me echt leuk vond en vroeg ze wat ik ''voelde'' ik vond dat best snel en zei zelf ook dat ik niet zo snel iets kan voelen voor iemand, maar paar weken later zei ze nog is dat ze me oprecht leuk vond en dat heeft ze nog een aantal keer gezegd. We hadden dan ook is gebeld 3 weken geleden, en eergister wou ze nog is bellen en zelfs toen zei ze van '' wanneer spreken we nu eens af'''en begon ze al te zeggen dat ze de 28ste september wel kon enzo en ik zei dat ik dan ook wel zou kunnen tot zover ik weet heb ik niks te doen , toen zei ze ook van' '' nou dan ben ik de eerste op je planning''. En ze zei ook dat we al zo lang praten dat ze me nog steeds niet zat is. Maar het ding is dus dat ze me ook gewoon heel gemakkelijk 8uur of zelfs nu wel al bijna 20 uur gewoon niet kan sturen en mijn snap op afgeleverd laat staan? Ik snap oprecht haar intenties dan niet. Ze zegt ook vaak ''schatje dit dat'' en dan doet ze weer ''controllerig'' als ik dan ergens ben bijvoorbeeld dan zegt ze wel is ''waar ben je''. Maar ze vraagt eigenlijk amper van hoe mijn dag was of zoiets in die aard, dat deed ze in het begin veel meer. Tijdens het bellen vroeg ze dan wel hoe mijn dag was. Maar ik snap gewoon niet dat ze kan zeggen dat ze me zogezegd leuk vindt en wilt afspreken en al die dingen terwijl ze me ook echt vaak heel lang niet kan sturen, terwijl als ik dan is een keer haar 10 uur '''negeerde'' waar 8 u slaap bij zat, gaat ze wel tegen mij zeggen '' je wordt zelf boos als ik je voor 10uur negeer en nu skip je me al voor 10uur zoek het uit'' maar zelf doet ze 3 dubbel zo erg? Ik snap haar gedrag echt niet. Zeker als je dan tijdens t bellen zegt dat ze wilt afspreken enzo en dan nu ook eigenlijk heel lang me niet kan sturen. Had haar daar al is vaker op aangesproken dat ze zelf dan skipt en dan komt ze af met '' heb dat gewoon niet door'' . Mij lijkt het als je oprecht ook maar iets of wat interesse hebt dat je die persoon toch wel echt wilt sturen of ligt dat aan mij? Vind haar gedrag gewoon heel apart naargelang al die dingen die ze dan wel tegen me zegt net alsof ze me leuk vindt en alles maar me wel super lang niet hoeft te sturen, ze ziet mijn melding echt wel lijkt me toch... ik weet dan niet of ze dit express doet... Word er gek van haha

Ik weet niet hoe oud jullie zijn maar ik had al veel sneller afgesproken. Dan zie je iemand in het echt en dan kijk je hoe het loopt.
Is het niets, op naar de volgende.
Lijkt het wel wat dan date je nog even door...
En een relatie is niet verplicht hoor. 

Nee nee nee.
Klinkt niet goed Saar. Er is al veel te veel gedoe in het begin.
Jaloers zijn, controle van haar kant.
Please, begin er niet aan.

Jammer dat je geen bakstenen door de chat kunt gooien. Wat een 'trekken en afstoten' gedoe zit je in. Wie o wie heeft elkander het hardste nodig?

wat een gedoe. Ik denk dat jullie heel jong en/of onervaren zijn. Zo klink je. Onzeker en gedoe. Spreek maar gewoon af in het echt. Dan is het gauw over met de spelletjes. 

als je het gedrag niet prettig vindt, dan is dat een seintje van jezelf, een rode vlag, om serieus te nemen. Luister hierna en stop met dit contact. Er zijn leukere personen. Het moet leuk zijn en goed voelen.

Jij wordt er gek van en dat vind ik niet zo vreemd. Als iemand je nu al volgt en controleert, terwijl je elkaar nog nooit gezien hebt dan krijg je het nog zwaar te verduren als je hier mee doorgaat. Jaloezie gaat echt niet zomaar over. 
Om te beginnen zou ik ervoor zorgen dat je niet meer door haar te volgen bent, en persoonlijk zou ik niet afspreken en stoppen met dit contact.

Ik denk dat ze enorm jaloers is. Ik vermoed dat als jij 10 uur niets stuurt vanwege slaap en andere zaken zij dat ook gaat doen om heel andere redenen. Persoonlijk zou ik het, zonder elkaar gezien te hebben, al vee teveel gedoe vinden. Dit kan alleen maar slecht aflopen. 

Ga lekker uit eten en dan zie je bet wel .

Jullie focus ligt aan beide kanten veel te veel op digitaal gedoe. Wie heeft tijd om 2/3 maanden te sturen en en te controleren wie wanneer online is e.d. ? En hoezo ziet ze jouw locatie ? Ik vind het beetje vreemd gedrag van jullie allebei eerlijk gezegd.

To, volgens mij vertelt je onderbuik je dat je haar gedrag niet fijn vindt. Daar mag je naar luisteren. En als je elkaar zo kort kent, mag je ook daaruit concluderen dat jullie niet bij elkaar passen.
Ik zou verder zoeken.

stop hiermee, jaloezie van iemand die jou nooit ontmoet heeft is niet gezond. 
En stel voor jezelf een maximum ter mijn waarna je wil afspreken, voor volgende kandidaten.

Reageer op dit bericht

Je moet je bericht bevestigen voor publicatie, je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.