Relaties Relaties

Relaties

Nieuwe relatie van zus/broer niks vinden?

 Vandaag ging ik met m'n eigen gezin en m'n zus en haar kindjes naar Zeeland, mn zus had haar nieuwe vriend zonder enig overleg meegevraagd, ik vond en vind het niet de juiste man voor m'n zusje maar m'n zus vind dat ik om niks loop te mauwen, ik vind dat ze veel te snel gaat, krap een jaar uit elkaar, jonge kinderen en nu al dr nieuwe vriend mee op een familie uitje.
Mn vrouw zegt niet mee moeien maar dat blijkt toch lastig te zijn. Tips iemand?


Wat je vind, mag je houden. Niet mee bemoeien inderdaad. 

waarom zou ze dat met jouw moeten overleggen?

Als je een gegronde reden hebt om die vriend niks te vinden, kan je dat natuurlijk altijd in een prive gesprek met haar, een keer aangeven. Maar niet waar die vriend of wie dan ook bij is.

Ja, kan er wel inkomen eigenlijk. Maar je kunt er denk ik weinig aan doen. 

 Wat zou je ervan vinden als je zus jouw vrouw niet geschikt zou vinden? Ik denk dat acceptatie van haar keuzes toch echt het beste werkt

Is het weer aan tussen jou en je ex?

Niet mee bemoeien inderdaad, je zus is oud genoeg om wijs te zijn

Je zus is een volwassen vrouw die haar eigen keuzes maakt. 
Je mag het snel vinden, of de nieuwe partner geen goede match. Maar voor haar voelt dit blijkbaar anders. 

Zij heeft toch een relatie met die man, niet jij? Niet mee bemoeien, het is haar leven.

UnknownCrocodile85

UnknownCrocodile85

20-07-2024 om 23:15

Waarom is het zo lastig om je mond te houden?

ik ga er zomaar van uit dat jouw zus ook heel wat op jouw relatie heeft aan te merken.

Je kunt de gekozen partners van anderen niet leuk of de juiste vinden. Maar je doet er niks aan. Een volwassene bepaalt zelf wie hij of zij in haar leven haalt en ook met welke snelheid. Daar heb je je bij neer te leggen. Je mag er vanalles van vinden, zolang je dit bij jezelf houdt.

Laat je zus haar eigen gang gaan. Bemoei je er niet mee. Jij hebt genoeg aan je eigen problemen. 

Als jij het geluk gevonden had in de vorm van een nieuwe, fijne, veelbelovende relatie, zou jij je er dan ook maar iets van aantrekken wat iemand van de familie ervan vindt? Wat weet die er nou van wat jij nodig hebt. De beste stuurlui staan aan wal.

Als je langere tijd hebt moeten leven In een diepe eenzaamheid wil je je geluk niet meer opgeven (voor een broer?!?) als de liefde eindelijk in je leven komt.

Probeer een beetje blij voor haar te zijn. Mocht het aflopen dan heeft ze toch een paar fijne weken/maanden/jaren gehad.

Begrijp ik nou goed dat je de nieuwe vriend van je zus 1 x gezien hebt? M.a.w je kent die gast nog nauwelijks, vind ik wel erg snel om dan al je oordeel klaar te hebben. (Bovendien nogmaals je zus heeft iets met hem, jij niet...)

Wie denk jij te zijn Nick90?  The Godfather die voor de hele familie kan bepalen wie wanneer wat mag doen op het gebied van relaties of andere zaken? 
Echt,  stop hiermee! Beperk je rol als opvoeder/ beschermer tot je jonge kinderen en laat de volwassenen in je omgeving zelf hun levenspad kiezen! 
Als je zus dit wil dan is het aan haar dat ze dit pad kiest en als het fout* gaat kan ze zelf de rommel opruimen. 

*Als je sterke vermoedens hebt dat die man een zware crimineel/potentiële moordenaar is dan zou ik met de politie gaan praten maar dan moet je wel heel veel van hem weten voor ze iets gaan doen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.