Relaties Relaties

Relaties

match bumble

Hallo ik ben een man van 27 jaar en heb vorige week een match gehad via bumble. Ze heeft toffe interesses en het uiterlijk mag er zeker ook zijn. Na een paar dagen praten zijn we elkaar ook beginnen volgen op instagram. Ik ben zelf een heel onzeker persoon op vlak van liefde dus ik kan niet zo goed signalen opvangen. Ik weet ook niet wanneer het te vroeg is om eens af te spreken met haar? Ze liked bv wel altijd mijn instastories maar het berichten sturen zelf komt wel nog via mijn kant. Moet ik gewoon wachten met initiatief nemen tot ze dat zelf eens doet met sturen? Maar ik zou ze ook heel graag eens ontmoeten.  Voor veel mensen is dit de normaalste zaak van de wereld maar heb nog nooit een relatie gehad dus voor mij zijn deze situaties redelijk nerveus. advies altijd welkom

UnknownCrocodile85

UnknownCrocodile85

17-06-2024 om 09:17

Ja 
Heb je zin om zaterdag met mij 
Eten
Film
Strand
Wat effer

of heb je zin om wat af te spreken

Jullie zijn gematcht, er zijn berichtjes verstuurd, jullie volgen elkaar op instagram...
Tijd om voor te stellen: hè, heb je zin om een keer koffie te drinken? 
Als ze nee zegt, dan kun je verder kijken. Zegt ze ja, dan kun je op koffiedate.

Waarschijnlijk zit ze te wachten tot jij wat voor stelt/initiatief toont. Dus ga ervoor!

MRI

MRI

17-06-2024 om 10:19

Ja ga ervoor. Je kan er ook nog bij zeggen: Als je het te vroeg vindt: ik loop niet weg hoor. Ik vind dat zelf altijd wel sympathiek overkomen, inititatief gecombineerd met schroomvalligheid. 

Ik zou voorstellen om eens af te spreken. Nee heb je en ja kun je krijgen. Als ze nee zegt weet je ook gelijk waar je aan toe bent en hoef je verder ook geen energie meer in haar te steken. 

MRI schreef op 17-06-2024 om 10:19: schroomvalligheid.

Wat een prachtig woord! ❤️

Doemijdieglazenbol schreef op 17-06-2024 om 10:41:

[..]

Wat een prachtig woord! ❤️

Ik had er nog nooit van gehoord, maar inderdaad heel mooi. 

UnknownCrocodile85

UnknownCrocodile85

17-06-2024 om 10:48

Doemijdieglazenbol schreef op 17-06-2024 om 10:41:

[..]

Wat een prachtig woord! ❤️

Eens 

Jaaa! Gewoon ervoor gaan en een berichtje sturen of ze zin heeft om iets te gaan drinken ofzo. Hoeft niet meteen een avondvullend programma te zijn ofzo. Denk dat het helemaal niet geeft dat je niet zo goed bent in signalen opvangen, dat is ook niet echt mogelijk online. Ze heeft de deur voor je open gezet door interactie met je aan te gaan. Of jullie elkaar echt leuk vinden merk je toch pas in het echt, en nu is het energielevel hoog. Gewoon voor gaan! 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.