Relaties Relaties

Relaties

Daten en zo

Okay, omdat het vorige date-topic op dit forum van een andere forumster was en inmiddels meer over beginnende relaties ging, tot ik het topic perongeluk bijna kaapte... hierbij een 'nieuw' date topic voor wie het ook leuk vindt om date ervaringen uit te wisselen Ik ben zelf wel benieuwd naar jullie ervaringen en jullie dingen aanpakken.

Ik ben nu vrij druk aan het daten, tot zover mijn andere prio's (werk, sociaal level, sport, huis) dat toe laten. Na wat vallen, opstaan en verder struikelen, gaat het nu wat beter op date gebied. Alleen nog leuke dates met normale kerels, goddank. 

Ik heb breeze en bumble. Premium abbo bij Bumble zodat ik door sneller door de bagger kan shiften en meer filters kan selecteren. Ik had in twee weken tijd 1700 likes waarvan echt 90% niks is al op het eerste gezicht. Dus 150-170 over. Nog steeds veel te veel  

- Leeftijds filter: max. 5 jaar jonger en 10 jaar ouder (ik ben 38)
- Categorieën: scharrel (sex + gezellig, niet geschikt voor mij voor een relatie) of potentieel relatie materiaal. Ik weet inmiddels dat een scharrel voor mij een houdsbaarheidsdatum heeft, omdat als de sex goed is en het verder gezellig is, ik mij wel ga hechten aan hem. Ondanks dat ik geen toekomst in een relatie zie met die persoon.  

Ik date dus absoluut niet 'exclusief' tenzij we dat na een paar date afspreken, om te kijken of het wat zou kunnen worden. Mijn ervaring tot nu toe is dat mannen of afhaken na een paar dates (komen iemand tegen van vroeger, of zijn er nog niet aan toe, etc.) of ze willen na 2 dates met mij op vakantie en mij voorstellen aan hun moeder, kinderen, etc. Arrgggg  

Verder valt het mij op hoeveel 40+ mannen er zijn die het niet zo nauw nemen met safe sex. Heel irritant. 

Hoe is jullie ervaring tot dus ver? Nog date tips / tricks? Of gewoon leuke date verhalen

Jezus, 1700 likes in 2 weken. Ik wist dat mannen het relatief moeilijk hadden op de apps, maar dit is wel extreem veel. Like je alle profielen die je tegen komt?
Ik ben een man en had zo'n 300 likes in 2 maanden, En dat is voor een man volgens mij aardig veel. Ik like overigens misschien 1 of 2 op de 10 profielen.

Blauwe_Regen86

Blauwe_Regen86

20-09-2024 om 10:59 Topicstarter

TheWu schreef op 20-09-2024 om 10:53:

Jezus, 1700 likes in 2 weken. Ik wist dat mannen het relatief moeilijk hadden op de apps, maar dit is wel extreem veel. Like je alle profielen die je tegen komt?
Ik ben een man en had zo'n 300 likes in 2 maanden, En dat is voor een man volgens mij aardig veel. Ik like overigens misschien 1 of 2 op de 10 profielen.

Nee, joh, likes zijn geen matches he. Ik heb de meeste likes verwijderd (omdat ik met premium hun profielen kan zien en ze meteen kan verwijderen, was wel een paar uur werk). 

Ik heb dus iets van 150 likes / profielen bewaard,en daar match ik er dan per week een paar van (na een tweede kritische blik op de bewaarde profielen, aantal verwijder ik na de tweede kijk). Meeste gesprekken lopen op niks uit. Af en toe komt er een date uit   

Oh en 300 likes in twee maanden voor een man is echt een heel goede 'score'. 

Het is voor mij alweer een tijdje geleden. Ik vind het vluchtig klinken allemaal, had eigenlijk gedacht dat het in de leeftijdscategorie waarin jij zit wat minder zou zijn. Ik zou zelf eerst 1 app uitproberen, dat geeft misschien al wat meer rust.
Qua dates was ik altijd vrij simpel, ik ging gewoon iets doen wat ik (en de ander) leuk vond. Mocht de date tegenvallen had ik in ieder geval iets leuks gedaan. Ik zou ook uitkijken dat je niet te snel mensen afschiet, bijvoorbeeld de mannen die snel serieuze stappen willen. Dat kan je ook gewoon bespreekbaar maken. En ik zou ook niet gelijk mensen in hokjes scharrel/onenightstand/potentieel liefde materiaal etc. stoppen als ze daar niet meer uitkomen. Mijn huidige vriend ging ook van hokje irritante kennis naar scharrel naar nog heel wat hokjes verder. Het is alleen erg als er gevoelens bij een scharrel komen die niet niet wederzijds zijn. Maar dan is het eigenlijk geen scharrel meer toch, dan loop je een blauwtje, pijnlijk maar wel goed om het dan af te kappen.

Zo nu en dan geef ik het weer een kans, maar vaak geef ik het al snel weer op!

Pas had ik een date via Breeze. Die man had blijkbaar ergens gelezen dat hij een vrouw eens moet aanraken als hij haar leuk vindt. Maar hoe had hij even gemist geloof ik. Ik kreeg echt out of the blue ineens een tik tegen mijn bovenarm. Maar echt een snelle tik, ik zat echt zo raar te kijken 🤣 

Meestal heb zijn de dates die ik heb best gezellig. Maar die sites and apps vind ik wel een hoop gedoe. Mannen van 15jaar ouder die echt nog héél jeugdig zijn (vinden ze zelf), of die met 48 nog een kinderwens hebben. En opvallend veel mannen met een open relatie, ik vraag me altijd af of hun vrouw dat ook weet!

Blauwe_Regen86

Blauwe_Regen86

22-09-2024 om 21:50 Topicstarter

Leuk om jouw ervaring te lezen Ms. Cannibale! Zitten ook wel wat tips bij waar ik wat mee kan

Madamecannibale schreef op 20-09-2024 om 13:43:

Het is alleen erg als er gevoelens bij een scharrel komen die niet niet wederzijds zijn. Maar dan is het eigenlijk geen scharrel meer toch, dan loop je een blauwtje, pijnlijk maar wel goed om het dan af te kappen.

Ehh, ja dat was precies wat er is gebeurd: Ik heb een blauwtje gelopen, want voor m'n scharrel was het niet wederzijds. 

Joszy schreef op 22-09-2024 om 15:58:

Die man had blijkbaar ergens gelezen dat hij een vrouw eens moet aanraken als hij haar leuk vindt. Maar hoe had hij even gemist geloof ik. Ik kreeg echt out of the blue ineens een tik tegen mijn bovenarm. Maar echt een snelle tik, ik zat echt zo raar te kijken 🤣

Haha, komt er een vervolg date? 

Joszy schreef op 22-09-2024 om 15:58:

Mannen van 15jaar ouder die echt nog héél jeugdig zijn (vinden ze zelf), of die met 48 nog een kinderwens hebben. En opvallend veel mannen met een open relatie, ik vraag me altijd af of hun vrouw dat ook weet!

Dit is ook echt heel herkenbaar. Bizar. Ik denk ook dat er een grote mismatch tussen de wensen en de zelf-perceptie van cis-hetero mannen en (cis-)hetero vrouwen op de gemiddelde dating app. Apps zijn een redelijk drama, maar net als bij jou, als het tot een date komt dan is de date zelf vaak prima.

Mijn laatste date (van afgelopen vrijdag) was leuk. Goede gesprekken en veel gelachen, het is een leuke vent. Maar daarna loopt hij op de app / met appen veel te hard van stapel. Ik heb hem gevraagd iets rustiger aan te doen. Het lijkt te werken. Er komt in elk geval een tweede date.

Blauwe_Regen86 schreef op 22-09-2024 om 21:50:


[..]

Haha, komt er een vervolg date?

[..]

Mijn laatste date (van afgelopen vrijdag) was leuk. Goede gesprekken en veel gelachen het is een leuke vent. Maar daarna loopt hij op de app / met appen veel te hard van stapel. Ik heb hem gevraagd iets rustiger aan te doen. Het lijkt te werken. Er komt in elk geval een tweede date.

Hij wilde wel maar ik had echt niet het idee dat het wat zou worden. Bij twijfel spreek ik vaak nog wel eens af maar dit was wat mij betreft echt een mismatch. 

Leuk dat er een tweede date komt! En goed dat je je grenzen kan aangeven en hij dat respecteert. Dat is al positief! 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.