Relaties Relaties

Relaties

Broertje omgekomen in oekraine

Omdat ik mijn andere account niet langer kan gebruiken en hij aangeeft dat ik een trol ben? heb ook een mailtje gestuurd naar de beheerders wat er precies aan de hand is, maar helaas nog geen mailtje terug gekregen.

Ik wil iedereen bedanken die me heeft gesteund, we laten voor mijn broertje die omgekomen is in oekraiene, laten we een steentje maken die leggen we neer bij opa en oma's graf omdat zijn lichaam niet kan worden opgehaald omdat het gebied te gevaarlijk is. Inmiddels hebben we wel persoonlijke spullen van mijn broertje terug gekregen inclusief zijn telefoon waar filmpjes opstaan die hij heeft gefilmd daar in de loopgraven. Inmiddels weten we ook precies wat er gebeurd is. Tijdens gevechten met het Russische leger verdedigde hij met zijn groep een dorpje. Omdat het Russische leger niet kon doorbreken, is de plek die hij verdedigde gebombardeerd. Dat heeft hij nog overleefd. Maar omdat hij omsingeld was door de Russen, en hij niet in de handen van de Russen wou vallen, heeft hij zichzelf doodgeschoten. Bedankt allemaal voor jullie lieve steun lieve groetjes Roselien1984 

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.


Nogmaals heel veel sterkte.

roselyn84

roselyn84

26-06-2024 om 20:46 Topicstarter

Dankjewel Poezenmeisje     
Ik voel me erg gesteund door jullie lieve forummers

Wat afschuwelijk en verdrietig. Geen woorden voor. Echt een nachtmerrie en ongelooflijk heftig. Hij is wel echt moedig geweest. Heel veel sterkte hiermee! 

letterlijk

Forum Moderator

Moderator

26-06-2024 om 21:03

Infobericht: dit is een troll account. Deze persoon heeft meermaals een topic als deze geopend en zal iedere keer een permaban krijgen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.