Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Flirten op straat

ik zat net bij de bushalte en naast mij stond een leuke man. Ik zag me niet echt voor me dat ik een gesprekje met hem zou aangaan, waarbij ik dan ook nog mijn nummer zou geven. Ik was benieuwd naar verhalen waar dit wel tot dates/relatie leidt. 
Zelf heb ik ooit iets gehad met een jongen die mij op het station aansprak, maar toen was ik 16 en misschien nog wat naïever. 
Ook andere supermarktverhalen/parkwandelverhalen etc welkom. 

Ik had een keer een logeerhond en die liet ik uit in het losloopgebied. Ze was aan het rondsjezen met een andere hond en die eigenaar (man) riep mij toe “wow wat prachtig” en ik helemaal glimmend (want hond net geborsteld) “ja hè” en hij weer: “en de hond mag er ook zijn”. Ik wist echt niet wat ik moest zeggen en ik vroeg me af hoe vaak hij die truc al had toegepast. Dat kreeg geen ander gevolg dan een ongemakkelijke stilte van mij. De rest van de versierpogingen was nog afgezaagder en lijken op elkaar. “Kom je hier vaker” (supermarkt duh), “deed het pijn toen je uit de hemel viel” (aangeschoten type) man man man begin een fatsoenlijk gesprek alsjeblieft. Desnoods over het weer!

Ik heb wel twee keer een verkeerde inschatting gemaakt. Eenmaal in de supermarkt. Er stond een man al een tijdje te kijken, heel ongemakkelijk. Op een gegeven moment sprak hij me aan en vroeg hoe het ging? Dus ik vroeg ‘kennen wij elkaar?’ Zegt hij: ‘Mijn zoon zit bij jouw dochter in de klas.’
Laatst op een stationsplein, ik zat te wachten omdat ik een uitje had met mijn nieuwe werk. Er zat een man naast me die ineens ‘hoi’ zei.ik zei hoi terug en draaide me opzichtig om. Zegt hij ‘Jij werkt toch ook in team X?’
Het lijkt niet zo genant als ik het opschrijf, maar ik kan helaas heel opzichtig ongeïnteresseerd in mensen doen

Reageer op dit bericht

Je moet je bericht bevestigen voor publicatie, je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.