Huis, tuin en keuken Huis, tuin en keuken

Huis, tuin en keuken

Smalle voet en platte wreef, welke schoenmerken?

Om een draadje niet te vervuilen heb ik mijn eigen topic aangemaakt.
Ik heb een smalle voet en een platte wreef en heb nog steeds geen perfecte schoenen kunnen vinden.
Ecco zit bij de hiel vrij goed maar is voor te groot.
Daar heb ik dan ook “al” (ik heb 3 paar) mijn schoenen van.
De schoenenwinkel in het dorp is er mee gestopt (gaven ook niet echt advies) en verder ben ik niet zo mobiel om overal naar toe te gaan.
Als ik tips heb voor een paar merken dan kan ik online bestellen.
Alvast bedankt.

Zoek je nette schoenen of sneakers? Ik heb smalle voeten en kom daardoor bij Nike uit.

Mijn collega heeft daarom altijd Paul Green schoenen aan.

Gabor heeft verschillende breedte maten waarom dus ook F, smaller dan normaal, maar ook soms E, extra smal.

'Je bent niet zo mobiel om overal naartoe te gaan'   maar als je zulke speciale voeten hebt zou ik toch één keer  naar één goede schoenenwinkel gaan waar ze veel goede merken hebben én aandacht voor hun klant.

Hier ook smalle voet en geen wreef.

Durea heeft wijdtematen en hebben ook wijdte E.

En ik slaag zelf nog wel 's bij (kinder)schoenenmerk Giga! Juist vanwege geen wreef en dat merk valt smal. Gaat in ieder geval t/m maat 40, lang leve de kinderen van tegenwoordig met hun grote voeten! Heb er sneakers en enkellaarsjes van. 

(En vanwege kinderschoen stuk goedkoper minder duur dan Durea)

Ik heb geen hele smalle voeten, maar wel vaak dat mijn hiel floept, in zo'n beetje alle schoenen eigenlijk, apart veteren verhelpt dit soms en dan neem ik het voor lief. Maar in mijn gabor sneakers is dit helemaal niet nodig, dat hielslot zit als een huis. Misschien kun je daar dus kijken

Ik heb ook ongeveer zo'n voetmaat.
Ik vind persoonlijk Gabor fijn zitten. Ook te koop bij Ziengs bijv. Verder slaag ik verrassend genoeg regelmatig bij de ANWB. Daar hebben ze ook allerlei 'normale' schoenen ipv enkel wandel/bergschoenen.

Vamos Duitsland online

Helioform 

Knutselkei schreef op 14-06-2024 om 14:36:

Mijn collega heeft daarom altijd Paul Green schoenen aan.


Ik loop al jaren lang op Paul Greens, inmiddels bijna 10 paar Paul green veterschoenen met veel plezier gedragen. Zowel leren sneakers als half hoge nettere schoenen. Maar ik heb juist GEEN smalle voeten en lage wreef.
Hoe blij ik ook ben met Paul Green, voor to zou ik ze daarom  niet specifiek aanraden.

RavIvaR schreef op 15-06-2024 om 14:32:

[..]


Ik loop al jaren lang op Paul Greens, inmiddels bijna 10 paar Paul green veterschoenen met veel plezier gedragen. Zowel leren sneakers als half hoge nettere schoenen. Maar ik heb juist GEEN smalle voeten en lage wreef.
Hoe blij ik ook ben met Paul Green, voor to zou ik ze daarom niet specifiek aanraden.

Dat is bijzonder inderdaad. Mijn collega dus wel. Paul green staat wel bekend voor smallere voeten, wie weet meerdere leesten?



Paul Green

Paul Green maakt schoenen die lekker zitten, die bovendien heel betaalbaar zijn. Die missie van het merk zorgt ervoor dat je er ook schoenen voor een smalle voet kunt kopen. Met name de ballerina’s, pumps en de schoenen met een lagere hak zijn bekende items van het merk. De smallere leest zorgt ervoor dat je de keuze hebt uit allerlei schoenen voor smalle voeten.



KnorrendKitten

KnorrendKitten

16-06-2024 om 08:21 Topicstarter

Bedankt voor jullie reacties!
Ik ga er mee aan de slag.
En ik zou heel graag naar een ‘goede’ schoenenwinkel willen maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar ben ik mee bezig.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.