Gezondheid en welzijn Gezondheid en welzijn

Gezondheid en welzijn

Shakti mat ervaringen

heeft iemand zo'n shakti mat ? Ik heb wat lichamelijke (stress) klachten en nu begreep ik dar zo'n mat kan helpen.
Iemand ervaring?

Daar ben ik ook benieuwd naar!

Ik heb er eentje. Gebruik hem dagelijks en ik ontspan er heerlijk op.

Er op liggen is niet de kunst.
Er op komen en er weer af komen is veel lastiger.

Ik vind het heerlijk ontspannend en val er soms op in slaap. Daarna er weer af komen is de hel, maar vervolgens krijg je heerlijke tintelingen van de bloedstroom die weer op gang komt.

Ik heb een Pranamat, dat is ongeveer hetzelfde. Ik gebruik hem voor spanning in mijn schouder. Het is wel prettig daarvoor, daarna voelt het altijd wel wat beter en losser, maar ik heb nog geen blijvend effect bereikt. Het fijnste vind ik zelf het nekkussentje, in de vorm van een halve maan. Dat werkt echt wel tegen hoofdpijn klachten. Ik gebruik de mat ook graag voor mijn voeten, dat is heerlijk ontspannend.

Ik heb zo'n ding en ondanks dat ik hem niet veel meer gebruik, vind ik hem fijn. Ik gebruik het vooral nog als ik flink last van mijn rug heb en dat helpt wel. Even lekker ontspannen. 

Dit specifieke merk heb ik nooit gehad. Ik heb wel een originele spijkermat gehad en het ding was alleen maar pijnlijk en verder niet. Duur stuk plastic was het.

Jouw mat doet me wat denken aan de massagesandalen van vroeger. Zaten een soort rubberpinnen in. Je kon er in het geval van vermoeide voeten wel even op staan en ervaarde dan een korte opluchting maar na kort gebruik belandden ze toch in de kast.

Nou, ik heb hem net gekocht. Jullie schuld 
Ik heb chronische hoofdpijn en wie weet helpt deze mat. Heb meteen de hele set met kussen gekocht, omdat ik denk dat het meer kans maakt als ik dat kussen er ook bij heb.

ik heb een ander merk, maar ik vind het heerlijk om te ontspannen in bed. Zeker in periodes met meer stress. Val er zelfs op in slaap. Als de puntjes in het begin te pijn doen kan je ook eerst een katoenen shirtje aan doen en zo rustig opbouwen 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.