Digital Digital

Digital

Welke agenda app gebruiken jullie

ik gebruik nog steeds een papieren agenda en vind dat zo prettig, ik schrijf erin, kras erin, streep weer door enz enz.  Maar grote nadeel is echt dat ik die niet bij me heb en een telefoon wel.  Dus toch wil ik overstappen op digitaal.    Zit nu een gmail agenda in te vullen maar op dag 2 het al zat….eer ik een afspraak heb ‘opgeschreven’ moet je met zo’n draai dingetje begin en eindtijd invullen en gruwel zo ben ik nog wel heel lang bezig eer het is overgezet

Wat is nou de ultieme wél handige digitale agenda? Heel graag tips

Ik zet het in de agenda van mijn iPhone. En dan kan ik kiezen of ik het in de gedeelde agenda wil zetten of alleen in die van mezelf. Vanuit mijn Hotmail kan ik ook afspraken er meteen in zetten.

Ik gebruik zelf gmail en voor onze gezinsagenda gebruiken we ook gmail. Ik vul de afspraken meestal op de computer in omdat ik dat sneller vind gaan dan op mn telefoon.

Ik gebruik de agenda van Google. Het invoeren is wel even een klusje, maar vaste afspraken hoef je maar 1 x in te vullen en op herhalen te zetten. 
Daarna is het een beetje bijhouden.

ik gebruik de agenda app van iPhone. 
ik heb ook lang met een papieren agenda gewerkt maar het voornaamste voordeel van digitaal vind ik dat we ook afspraken in de gezamenlijke agenda kan zetten, en dat ik werkafspraken die impact hebben op privé, ook gelijk vanuit mijn werk agenda kan delen met mijn privé agenda. 

Evaluna schreef op 08-03-2024 om 09:43:

Ik gebruik de agenda van Google. Het invoeren is wel even een klusje, maar vaste afspraken hoef je maar 1 x in te vullen en op herhalen te zetten.
Daarna is het een beetje bijhouden.

Gebruik ook de agenda van Google. Controleer deze meestal op desktop dus werkt makkelijk en wordt automatisch gesynct met die van mijn partner.

google. Dan kan je ook mooi afspreken delen met anderen, bijvoorbeeld met partner 

Voor mezelf die van de iPhone en voor het gezin gebruiken we Klender.

Ik gebruik de app van Iphone. Ik heb geen gezamenlijke kalender met mijn man. Belangrijke afspraken geven we aan elkaar door en zetten we dan in onze eigen agenda. 

iphone agenda Die van Google vind ik ook irritant. 

De app DigiCal weer sinds kort  Die heeft er een tijdje uit gelegen bij mij ondat-ie niet met mijn Outlook werkagenda synchroniseerde. Maar werkmail is gemigreerd en nou doet-ie het weer. Ik werd stapel van Outlook, dat ik eerst mijn mail moest openen en dan weer naar mijn agenda, dus vandaar een aparte app  Mijn prive afspraken staan op gmail en werk op werkmail.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.