Beauty en fashion Beauty en fashion

Beauty en fashion

Parfum's kopen en verkopen, waar?

Weet iemand een fijne site om nieuwe en geopende parfum's te kopen/verkopen en ruilen? Ik ben een parfumfreak maar heb er nu echt teveel, zeker nu ik er voor mijn verjaardag weer 8 flessen heb bijgekregen! Ik heb op vinted gekeken maar dat vind ik helemaal niks. Op ebay heb ik een paar vintage parfums gekocht die niet meer gemaakt worden maar dan betaal je echt de hoofdprijs. Ik zoek dus echt een leuke site voor parfumjunks zoals ik. Alvast bedankt!

Ik houd ook heel erg van lekkere luchtjes, maar iedereen in mijn omgeving weet dan ook dat zij NOOIT een luchtje voor mij moeten kopen, net zoals ik dit ook zelden voor iemand anders koop. Het is zo iets persoonlijks namelijk en daarnaast vind ik ook zelden een luchtje lekker, dus ik koop het liever zelf!

mocht iemand toch een luchtje voor mij kopen en ik vind het niet lekker genoeg, zou ik het te koop zetten op Marktplaats.

Ik ben zelf geen lid, maar met een rondje Googlen ben ik een fb groep tegen gekomen waar je parfum kunt uitwisselen. Misschien is dat iets. 

U kunt uw oude parfum op vinted verkopen en ook uw favoriete parfum tegen een gereduceerde prijs op vinted kopen

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.