Beauty en fashion Beauty en fashion

Beauty en fashion

Harsen

Beste dames,

Graag zou ik mijn benen en bikinilijn harsen, want dan hoef ik niet zo vaak te scheren. Ik heb de waxstrips van de Kruidvat geprobeerd maar dat is drie keer niks. Op tiktok (tja…) zie ik mensen harsen waarbij al het haar er in één keer af is. Iemand enig idee wat voor spul dat is? Of weten jullie een goed merk? 

Waarom harsen? 
Ik ben altijd ontharingscreme dan duurt het ook even voordat het terug is gegroeid en dat is minder pijnlijk. 

Netherfield

Netherfield

14-10-2024 om 21:34 Topicstarter

Omdat ik denk dat het dan langer weg is en je het gerichter kan smeren bij de schaamstreek. 

Echte hars moet je verwarmen en als het tamelijk heet is, smeer je het op je benen, en daarna trek je met een ruk tegen de haarinplant in de hars weg. Dat werkt wel erg goed. Vind het wel een rotklus. Het is net iets te heet om je makkelijk te voelen. En zit de hars er eenmaal op, dan kan je je niet meer bedenken.

Je hebt ook van die kleefstrips, die kan je zo opplakken en afrukken en die haalt meestal zoiets als 60% weg. Als je het twee keer doet meer. Maar nooit alles. Het is wel veel makkelijker dan hars. Je kan ook de rest wegscheren. Dan krijg je wel stoppels, maar niet veel.

Dat is 'echte' wax. Te koop in korrels/parels. Je verwarmt het en smeert het op je huid. Het plakt niet aan je huid maar sluit wel je haren op. En dan rats je zo alle haren eraf. Is wel even een klus, maar het werkt goed.

Reageer op dit bericht

Je moet je bericht bevestigen voor publicatie, je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.