Beauty en fashion Beauty en fashion

Beauty en fashion

Dagcrème

Ik ben op zoek naar nieuwe dagcrème. Op dit moment gebruik ik de meest basic van Nivea maar ik ben er niet tevreden over. Ik vind hem te dik en hij ruikt niet lekker (erg naar zalf). Ik zoek een wat dunnere die wat frisser ruikt. Een spf filter is fijn maar geen must. Helaas is mijn huid het laatste jaar nogal achteruit gegaan door weinig slaap en hormonale schommelingen (denk aan puistjes, rode vlekjes en oneffenheden). Ik ben uiteraard de Douglas al eens binnengelopen maar vond de prijzen nogal hoog, hij mag duurder zijn dan nivea maar toch wel graag onder de 40 euro. Welke dagcrème zijn jullie tevreden over?


Misschien niet helemaal het segment dat je zoekt, maar ik ben blij met de Vital Beauty dagcreme van de Lidl (de rode is dat). Kost iets van 3 euro en mijn huid doet het er prima mee. Hij was ook uit een Duitse test gekomen als beste getest ten opzichte van allerlei duurdere merken, dus goed waar voor z'n geld wat mij betreft. 

ik gebruik de dry touch nivea zonnebrand spf 50 als dagcreme. Zomer en winter. Doe dit nu al een paar jaar en merk nu minder roodheid en oneffenheden, veel was toch zonschade bij mij. 
Het trekt snel in en dan kun je er makkelijk make up overheen aanbrengen. 

bepanthen exceem crème

ik gebruik sinds vorig jaar RevetalLift van L'Oréal. Met SPF. Heb geen reukvermogen dus hoe het ruikt weet ik niet. 

Ik gebruik beauty of joseon, een zonnebrandcreme speciaal voor het gezicht.
Is niet vet en geen witte waas.

Dermolin sensitive gebruik ik, heeft spf en is hypo-allergeen. In doseerflesje, fijner dan een pot.

Ik heb een moeilijke huid maar ben tevreden over de producten van Paula's Choice. Niet heel goedkoop maar wel betaalbaarder dan de dure merken bij Douglas en er zijn nog wel eens kortingacties.

prd-front-98602-1-600x600.jpg

Deze gebruik ik, gewoon lekker nivea, maar niet dikke creme. Trekt snel in. 

Ik gebruik van 40+ crème van de HEMA. Bevalt erg goed.

cerave moisturizing lotion

Ik gebruik ook dagcreme van de Lidl, een blauw of roze tubetje voor drie euro, werkt perfect.

Kruidvat skin science. Gaat per leefstijdsgroep. Met spf30. Ooit overgestapt van nivea naar deze en ben heel tevreden.

Ik ben een grote fan van Jetske Ultee en haar adviezen. Inmiddels heeft ze een eigen lijn maar ze geeft ook productadvies.
Crème in een tube ivm houdbaarheid werkzame stoffen en geen of nauwelijks geurstoffen.
Ik heb nu Ceravé hydraterende gezichtscreme, die met de blauwe streep. Als het kouder wordt stap ik over op L'Oréal 7 nog iets parfumvrij. Allebei bij de drogist te krijgen.

als je last van je huid hebt zou ik vooral naar ingrediënten kijken voor je een crème koopt waarbij bijna alles van de e Douglas al zo’n beetje afvalt. Net als Nivea, Olay etc. Wat wel goede crèmes zijn; cerave met en zonder spf verkrijgbaar en Dr leenarts idem. Ook embryolisse is een goede crème. Wel bij Douglas te koop. Jetske Ultee en Paula’s choices hebben ook vele verschillende en goede crèmes met goede ingrediënten. Mocht je wat meer willen weten over crèmes, ingrediënten en wat ze doen kun je eens bij sproet online kijken. Zij heeft insta en een website. Een huidtherapeut met hele geledere uitleg en info. 

Mezelf quoten is niet nodig

Reageer op dit bericht

Je moet je bericht bevestigen voor publicatie, je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.