Basisschoolleeftijd Basisschoolleeftijd

Basisschoolleeftijd

Lees ook op

Welk tablet (geen iPad) kiezen voor Roblox of Minecraft?

Ja we moeten ook maar eens met de tijd mee gaan....
Kindlief (8) vraagt al tijden om een tablet. 

We hebben nog een IPad2 thuis liggen 🦕🦖 😅😑 die ondersteund dus niks.

Daarom de vraag wat jullie voor tablet voor jullie kind(eren) hebben...

P.s. we willen geen Apple iPad.


Dan een Samsung, maar ik zou toch een iPad doen. Het hangt er ook een beetje vanaf hoe lang je ermee kunt doen. Met een iPad zit je voor jaren goed. Android gaat vaak al na twee jaar haperen.

Hier twee Samsung tablets. Nooit problemen mee, de oudste is 4 jaar. Wordt volop Roblox en minecraft op gespeeld.
Wel even investeren in een goede hoes 

Lenovo tab M11

Dochter heeft een iPad Air. Gaat al een jaar of 4 mee en is nog steeds dikke prima qua snelheid en batterijduur. De nieuwere Samsung van vrienden vind ze  irritant, omdat die net wat trager reageert. Dan zit ze nog een keer te duwen, dan verspringt ineens het scherm en zit je weer ergens anders op een pagina. Maar goed, wij hebben alles van Apple en zijn daar altijd heel tevreden over. Waarom wil je geen iPad als je er wel 1 hebt?  

Je vraagt advies…alles behalve IPad, en toch zeg ik…IPad. Sorry, kan de rest niet aanbevelen.

sja, onze eerste samsung tablet deed t 2 jaar goed, en daarna was t een vreselijk traag ding. Zoon moest in gr 7 een ipad hebben, dat vonden we best een ding, zeker qua prijs, maar das inmiddels 6 jaar terug en hij doet t nog steeds heel prima. Misschien was t pech/ mazzel, maar volgens mij hoor ik anderen hier t zelfde zeggen. Succes met je keuze

Samsung tablet en dan wel het S-model.
Is de nummer1 in tablet. Andere modellen van Samsung (A-model) zijn goedkoper maar worden ook eerder traag. 

ik heb ooit een Ipad gehad, na een half jaar deed ie niks meer.

Naminokurashi schreef op 06-09-2024 om 07:16:

ik heb ooit een Ipad gehad, na een half jaar deed ie niks meer.

Dan bel je met Apple en lossen ze het op. Zit garantie op uiteraard.

BlairW schreef op 06-09-2024 om 07:20:

[..]

Dan bel je met Apple en lossen ze het op. Zit garantie op uiteraard.

Het was zo'n refurbished ding. Ipad heb ik allang niet meer, dit was iets van 3 jaar terug. Maar goed, daar heeft TO niks aan.

Ik zou toch zeggen een Ipad. Als het om de prijs gaat, koop dat een refurbished. Ik heb de ipads, playstation en iphones allemaal refurbished (uit principe) Ik heb er nooit problemen mee gehad. 

Wij hebben toen de kinderen klein waren ook wel eens een tablet gekocht omdat we een I-Pad te duur vonden voor ze maar het is uiteindelijk geld verspilling. De kwaliteit en de snelheid van de meeste tablet is echt heel erg slecht. Een I-Pad gaat jaren mee. Mijn kinderen hebben allemaal minimaal een jaar of 4 met hun I-Pad gedaan. Ook een goede Samsung zou eventueel kunnen. Voor iets anders zou ik niet kiezen. 

Ik zeg ook iPad. Gaat echt jaren mee, 

Naminokurashi schreef op 06-09-2024 om 07:22:

[..]

Het was zo'n refurbished ding. Ipad heb ik allang niet meer, dit was iets van 3 jaar terug. Maar goed, daar heeft TO niks aan.

Tsja, dan moet je niet zomaar ipad afraden, je weet niet wat ermee gebeurd is voor je hem kocht en refurbished klinkt altijd leuk maar vaak stoppen ze er slechte kwaliteit batterijen in en zijn het geen apple gecertificeerde makers en reparateurs. 

Mijn ipad air 2 doet het na 10 jaar nog steeds prima en je kan er zelfs nog Roblox op spelen. 

Voor Minecraft zou ik zeker geen tabletversie nemen, dat is een behoorlijk beperkte versie van het spel. Speel als het even kan op een PC, laptop of spelcomputer.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.