Psyche en mentaal Psyche en mentaal

Psyche en mentaal

Ervaren jullie ook eenzaamheid

Ervaren jullie ook eenzaamheid?

Wat rot dat je je eenzaam voelt
 Gezien je omschrijving begrijp ik je eenzaamheid.

Ik zou inzetten op allebei. Meer sociale contacten, via je collega's? en ook die studie doen. Ook al is het maar 1 uurtje per week.

Wellicht wil een collega wel je sportmaatje worden? Of een vrijdagmiddag drankje?

Dit is je achtste bericht over je mentale problemen zonder dat je ooit een reactie hebt gegeven op alle zorgvuldige adviezen. Zoek professionele hulp!

Dat zou impliceren dat ik zou weten wat niet-eenzaam is en dat is niet zo. Het is hooguit een veronderstelling hoe ik me dan zou voelen.

Is de openingspost later weer aangepast ofzo?

RoodVruchtje schreef op 08-04-2024 om 21:43:

Is de openingspost later weer aangepast ofzo?

Ja

Nee.

Ik denk iedereen wel in meer of mindere mate in een moment in het leven met of zonder mensen om zich heen. Het is een beetje een taboe onderwerp. Mensen antwoorden dan liever nee.
Ik heb het soms nog steeds wel al heb ik nu een gezin. Als man overprikkeld, lamgeslagen en onaanspreekbaar op de bank ligt en ik alles weer zelf kan oplossen met kind en zijn lastige fase die niet wil tandenpoetsen en niet wil slapen voelt dat soms best eenzaam binnen de relatie.  

Ik voel me op sommige momenten meer verbonden dan op andere momenten. 

Meestal als je hoopt of verwacht dat iemand je begrijpt, accepteert en bijstaat gebeurt het niet. En soms is er wel iemand maar dan waardeer je het niet. 

Het is een feit dat je alleen bent maar soms lijkt dat erger dan het is. Als ik me eenzaam of zinloos voel ga ik mezelf afleiden en dan word ik vanzelf weer door iets gegrepen wat me interesseert.

Er was een poosje geleden een programma over maar to reageert niet meer anders had ik het misschien voor haar opgezocht.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.