Relaties Relaties

Relaties

Ergernissen op Facebook...

wat zijn jou grootste ergernissen op Facebook?
En dan bedoel ik dus wat mensen er allemaal, soms schaamteloos, soms te intieme dingen, erop plaatsen...

Kom maar op met de grappige of ontroerende of juist plaatsvervangend schaamtevol, tot regelrechte Juice, tot statements,  of aandachtsgeile of ergernisopwekkende of irriterende berichten...

Kom maar op met de verhalen...


De grootste ergernis is Facebook zelf, in plaats van m'n Facebookvrienden & -kennissen zie ik meuk waar ik niet op zit te wachten. En wat Musk & co met mijn gegevens willen, daar word ik ook niet blij van. En dat vind ik jammer, ik vond het een leuk concept.

Edit: nog een verhaal die TO verwacht: ik kwam allemaal oud-klasgenotem tegen, en ook êén die vriendin was, maar me ook regelmatig zat te pesten, ik wist nooit hoe de vlag erbij hing met haar. Maar vanwege de ook goede herinneringen, toch maar geaccepteerd. Kreeg ik de vraag waarom ik haar vroeger altijd zo pestte. Omdat, als ze vond dat we ruzie hadden, ik altijd diep door het stof moest, ben ik er niet tegenin gegaan. Iets gezegd van, sorry, ik wist niet dat het zo overkwam. Dat was kennelijk niet voldoende, dus ik werd ontvriend. Oké, 

Vage berichten als; 

- Daar gaan we weer.. (Met een locatie van een ziekenhuis o.i.d. erbij)
- Wish me luck 
- Pffff, heb ik weer hoor

En nog meer vage dingen. Wees gewoon duidelijk of plaats niks denk ik dan. 

Dat ik een bevriend stel elkaar zie feliciteren op Facebook. Dat vind ik zo stom.

Een vriendin, die heel veel plaatst, maar dan ook gewoon van die stomme dingen. Nu bv al weer iets over kerst of zo. Of een sfeervol plaatje, maar gewoon van internet geplukt. 

Een alleenstaande vriendin die iedere dag een foto van haar hond plaatst. Leuk beest hoor, maar too much.

De mensen die wel 4 berichten per dag plaatsen. Een boterham aan het eten, naar de winkel, buiten wandelen etc. Of alleen over hun hond. Met hond hier,met hond daar,kijk hond eens rennen etc. Pffff.Ik zet ze dan altijd op 30 dagen snoozen, dat loopt dan af en ineens heb ik dan een tijdlijn met alleen maar berichten van die persoon van die afgelopen week!

mensen die dagelijks ergens inchecken. Handig voor inbrekers. 
Mensen die bijna dagelijks hun relatiestatus online zetten. De zoetigheid spat van je scherm..

ergernis over Facebook zelf: Dat je berichten voorbij ziet komen die al 2 weken oud zijn. 

Dat mensen alle hoogtepunten van hun kind delen (zoals verjaardag, zwemdiploma). Wiens Facebook pagina is het nu? Die van jou of je kind? Gelukkig ben ik een jaar of 5 geleden gestopt met Facebook.

Friezinnetje schreef op 14-04-2024 om 22:28:

ergernis over Facebook zelf: Dat je berichten voorbij ziet komen die al 2 weken oud zijn.

Ja dat heb ik ook veel.

Broodjebrie schreef op 14-04-2024 om 22:26:

mensen die dagelijks ergens inchecken. Handig voor inbrekers.
Mensen die bijna dagelijks hun relatiestatus online zetten. De zoetigheid spat van je scherm..

en waarschijnlijk zijn dat dezelfde mensen waarvan de Facebooknaam DaisyJasonKeano is...

Broadway schreef op 15-04-2024 om 07:54:

[..]

en waarschijnlijk zijn dat dezelfde mensen waarvan de Facebooknaam DaisyJasonKeano is...

Hmm ja gedeeltelijk.  

Ik word hier bevestigd in mijn keuze (geen Facebook)

Dat het op de lokale pagina van de gemeente vrijwel constant een geklaag is en mensen kennelijk verwachten dat de gemeentearbeiders overal tegelijkertijd kunnen zijn ipv zelf de handen uit de mouwen te steken.

ik gebruik zelf geen sociale media maar heb een account ooit aangemaakt omdat het erbij hoorde ofzo. Grootste ergenis was dat ik toch niet kon kijken op man zijn sociale media omdat hij mij geblokt had/heeft uit voorzorg. Geleerd uit zijn relatieverleden dat het gedoe kan opleveren om te speuren in elkaars volgers etc. Oke dan. Ruzie over gehad en nu laten gaan. Ieder zijn privacy. Dit is nu oke. Verder kijk ik bij familie omdat ik het leuk vind te volgen wat ze doen. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.